El Local

Secciones
El Bar Restaurant La Castellana, va ser inaugurat l'any 1968.
Els seus inicis van ser com a bar celler, venda de vins i licors a granel.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
A partir de 1973 es realitza una primera reforma en el local i passa a ser un bar de tapes. Des de llavors fins al dia d'avui La Castellana s'ha consolidat com un local de referència en aquest sector gràcies a una acurada cura dels seus productes i un bon servei, la qual cosa li fa valedor d'una bona fama, tant a nivell local, com en tota la comarca.
 
Especialitat en anxoves, bonic, bacallà, carns ibèriques, gambes blanques de Huelva, i embotit ibèric
 
Horari:
Menjars de dilluns a dissabte.
Sopes dijous, divendres i vespres de festiu
 
Ens trobarà en Primer de maig 12, El Prat de Llobregat - Tel. 93 379 43 59
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
CONSENTIMENT PER A TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Bar La Castellana. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-lo per escrit, indicant les seves dades personals a Carrer Primer de Maig, 1, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a miguel@barlacastellana.com.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat